Volgers

maandag 31 december 2012

vrijdag 21 december 2012

Hallo allemaal , even een snel berichtje met 2 kaartjes die ik gemaakt. De ene is voor Rachel en de andere voor Cynthia. Ik laat ze niet meedoen met een challenge omdat ze speciaal voor hun zijn.

 Deze kaart is voor Rachel en is een schudkaart met sneeuw erin.Deze is voor Cynthia en wilde graag een schommelkaart.
Groetjes Eve

   
 

zaterdag 8 december 2012

Nog een kerstkaart

Allemaal lekker aan het knutselen met dat koude weer? Nou ik wel in ieder geval. Ben nog steeds druk met de kerstkaarten en moet er best nog wel wat maken. Deze wil ik wel met jullie delen de rest is een stuk simpeler (voor mensen die ze na de kerst toch weggooien)..

Ik heb alle materialen uit mijn voorraad gezocht. Het hartje en hekje heb ik al eens bij Rachel uitgedraaid. Het stempeltje heb ik ingekleurd met derwent.
Met deze kaart wil ik graag meedoen met de volgende challenges:
http://dutchcardlovers.blogspot.nl/
The Dutch Magnolia Chikies
Derwent challenges
Simply Magnolia.

Groetjes Eve

vrijdag 7 december 2012

Heb ik weer

Hallo allemaal, ik hoorde van Rachel dat op facebook stond dat studio light ook een blog was begonnen.
Ze zochten hiervoor design leden. Je kon een pakketje aanvragen en hiervan kaartjes ontwerpen. Ik dacht dat is leuk dat ga ik doen. Dit alles is al een paar weken geleden. Het pakketje moet ik nog krijgen. Het eerste pakket was naar een verkeerd adres gestuurd. Hebben ze opnieuw een gestuurd en ook deze nooit ontvangen. Kwam van hun de vraag of mijn brievenbus soms te klein was en of ik ergens achteraf woon. Nee dus.Weer een mail gestuurd en hierop het antwoord dat ze geen pakjes konden blijven sturen en ik nog maar even af moest wachten en anders de samenwerking maar moesten stoppen. Ik vraag me af welke samenwerking. Ik heb nog niets gedaan en voor mij hoeft het nu ook niet meer.
Groetjes Eve

zaterdag 1 december 2012

Damian

Hallo allemaal. Gistermiddag even een kaartje gemaakt voor de dochter van mijn collega. Zij heeft dinsdagavond een zoontje gekregen.Hij heet Damian. Groetjes Eve