Volgers

dinsdag 26 februari 2013

Dutch Magnolia

Goedenavond allemaal, de wand tussen de kamer en de keuken begint steeds voller te worden met de kaarten die we van jullie ontvangen voor onze trouwdag. Ik heb daar 2 rieten harten hangen waar ik alle kaartjes in hang. Als ik daar naar kijk is het al  een feestje. Heel vrolijk allemaal. Het zal nog heel moeilijk worden daar een uit te kiezen voor de candy van Rachel.
Ik wil nog even snel een kaartje plaatsen voor de challenge van The Dutch Magnolia Chickies. Dit naar aanleiding van een sketch. Het is weer op de valreep want hij sluit morgen al.
 Ben benieuwd wat jullie ervan vinden, zelf ben ik er niet zo tevreden over. Ik heb nog steeds moeite met kleuren. Heb 72 derwent potloden en kan nog niet de juiste kleuren vinden. Komt misschien ooit nog goed. Fijne avond allemaal verder.

woensdag 20 februari 2013

Een bloemengroet.

Hallo allemaal. Alle nieuwe volgers welkom op mijn blog. We hebben al  enkele  kaartjes voor ons 40 jarig huwelijk binnen. Erg leuk om het aantal te zien groeien en hangen dus al in de rieten harten aan de wand.
Deze kaart heb ik gemaakt voor de liftchallenge. Het papier heb ik uit een doos gevist en de bloemetjes komen van hobbyvoordeel. Het takje uitgedraaid op de vagebond.


Ik heb niet veel tijd meer. Tot de volgende keer. Groetjes Eve.

zondag 10 februari 2013

Uitnodiging

Goedemorgen allemaal. Wat leuk ik heb 100 volgers. Iedere keer weer geniet ik van jullie leuke en lieve reacties.  Zelf blijf ik nog wel eens in gebreke met het reageren op jullie creaties maar ik doe echt mijn best. Vandaag even de uitnodiging voor een diner die ik gestuurd heb naar onze kinderen en kleinkinderen.


We hebben een leuke locatie uitgezocht maar de kinderen weten nog niet waar. Blijft er toch nog iets geheim.
Ik weet niet hoe ik het voor elkaar krijg maar ik heb altijd de kaart scheef op de foto en bij het bewerken krijg ik hem niet rechtgezet. Moet nog maar eens flink aan het oefenen. Ik ga nu een kaartje maken voor een meisje van post voor kanjers. Fijne zondag allemaal nog.