Volgers

donderdag 21 maart 2013

Liftchallenge

Goedemiddag allemaal. Het midweekje bij Rachel zit er al weer bijna op.Mijn kerstkaartje die ik dinsdag geplaats heb heeft de top drie gehaald. Heel leuk want dat was me nog niet eerder gelukt. Vanmorgen nog even wezen  shoppen ( o.a. bij pipoos, hobbyvoordeel ) en weer wat spulletjes vergaard. Moest me wel  inhouden want ik moet wel  met de trein naar huis en met twee keer overstappen en een zware koffer valt dat niet mee.
Gistermiddag een kaartje gemaakt voor de Lift Challenge.Vrij simpel maar wel vrolijke kleurtjes gebruikt.


Groetjes Eve.

dinsdag 19 maart 2013

Knutselen bij Rachel

Zoals jullie aan de kop van het bericht al kunnen zien ben ik weer een paar dagen bij Rachel aan het logeren. Merendeels van de tijd zitten we dan gezellig te knutselen. Deze keer heb ik een kerstkaartje gemaakt en natuurlijk met de spulletjes bij Rachel uit de kast. Het is echt een eldorado om daar rond te snuffelen. Zelf heb ik ook genoeg spulletjes, maar bij iemand anders vind je altijd weer andere dingen.Met deze kaart wil ik graag meedoen met Christmas Challenges  64 (with sketches) en de challenge 44 van Tilda's Town.
Het achtergrondpapier is van  Maja Design en het afdrukje is van Magnolia net als de label. De kerstster is van Marianne Design.
Zoals jullie kunnen zien heb ik advies gekregen van Rachel en heb ik weer het een en ander geleerd. Ben benieuwd naar jullie reactie, ik vind jullie berichtjes altijd geweldig om te lezen. Groetjes Eve.

zondag 17 maart 2013

40 jaar getrouwd.

Lieve blog vriendinnen. Via dit blog berichtje willen we jullie allemaal hartelijk bedanken voor de geweldige mooie kaarten die van jullie mochten ontvangen. Mede hierdoor hebben we een hele leuke dag gehad.
Zijn heel gezellig met de kinderen en kleinkinderen heerlijk wezen eten in een heel knus restaurantje wat aan de Beneden Merwede ligt hier in Dordrecht. Jullie begrijpen wel dat het uitzicht daar geweldig was.
Vandaag gaan mijn man en ik een kaartje uitzoeken, maar oh wat een groot probleem zal dat nog worden! Als we daar maar geen ruzie over gaan krijgen.Jullie zullen dan nog even tot morgen moeten wachten want dan ga ik naar Rachel en heb beloofd een foto van de winnende kaart mee te nemen.  Om jullie een indruk te geven van de kaarten heb ik een foto gemaakt van het geheel. Hij is niet zo heel duidelijk door de weerschijn van de ruit.Nou mensen kijk morgen op de blog van Rachel voor de uitslag dan gaan mijn man ik ik nu aan de slag. Lieve groetjes en nogmaals hartelijke dank. Laurens en Eve.

woensdag 13 maart 2013

Candy Rachel

Dit bericht blijft bovenaan staan tot 13 maart.

Wat een lieve dochter heb ik toch. Een candy verloten onder de mensen die ons een kaartje sturen op onze trouwdag. Ik vond het zo'n leuk gebaar dat ik dit berichtje ook op mijn blog zet en heb besloten ook wat knutselspulletjes toe te voegen aan het pakketje van Rachel. Wil je ook een gokje wagen moet je even kijken op de blog van haar. (http://rachels-hobby.blogspot.nl) Wij zouden het erg leuk vinden om veel kaartjes te krijgen op deze dag.
Groetjes Eve en Rens.

maandag 4 maart 2013

Christmas

Deze keer maar weer eens een kerstkaartje. Ik heb er een tijdje niet aan moeten denken maar ben er nu toch maar weer eens een keertje aan begonnen. Het materiaal komt allemaal uit de doos van vorig jaar.
Met deze kaart wil ik graag meedoen met de Christmas Challenes (with sketches)


Voor deze kaart heb ik voor de verandering maar eens blauwe tintjes gebruikt.Fijne dag verder allemaal.