Volgers

zondag 12 augustus 2012

Hallo allemaal.
Wat zijn jullie ondanks het mooie weer vreselijk actief met het maken van kaarten. Ik heb er al een poosje helemaal geen zin in. Ben ook bijna elke vrij weekend naar de camping en heb geen zin om iedere keer al mijn spulletjes mee te slepen.  Zomers staat het kaarten maken op een heel laag pitje en kom heel weinig op mijn blog. Sorry dat ik dan ook heel weinig op jullie creaties reageer. Toch erg leuk dat ik er weer een nieuwe volgers bij heb. Esmee welkom. Groetjes Eve.

4 opmerkingen:

 1. Geeft niets Eve, geniet lekker van de rust en de zomer.Meisje we zien je vanzelf weer voorbij komen met een kaartje,straks als het slechter weer wordt.Ik heb zoveel gemaakt dat ik even moet stoppen ik heb een héle zere pols.Dus meisje geniet nog lekker van het mooie weer en wie weet tot snel
  Lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniet maar lekker van het mooie weer. We zien je wel weer terugkomen als je er weer zin in hebt. Groetjes, Helen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geniet maar lekker hoor.Voel je vooral niet schuldig.Het val mij ook op dat er nog veel gepost wordt hoor.
  Neem je in het weekend naar de camping dan ook geen klein handwerkje mee?

  We zien je wel weer voorbij komen!
  Groetjes Cis

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelijk heb je Eve, lekker genieten en de kaartjes komen wel weer. In Groningen is het weer helemaal niet zo super geweest vergeleken met andere delen van het land dus toen het zo tegenviel heb ik flink doorgewerkt en nu een klein voorraadje om te laten zien maar verder....bij zon ook liever in de tuin hoor!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen