Volgers

vrijdag 7 december 2012

Heb ik weer

Hallo allemaal, ik hoorde van Rachel dat op facebook stond dat studio light ook een blog was begonnen.
Ze zochten hiervoor design leden. Je kon een pakketje aanvragen en hiervan kaartjes ontwerpen. Ik dacht dat is leuk dat ga ik doen. Dit alles is al een paar weken geleden. Het pakketje moet ik nog krijgen. Het eerste pakket was naar een verkeerd adres gestuurd. Hebben ze opnieuw een gestuurd en ook deze nooit ontvangen. Kwam van hun de vraag of mijn brievenbus soms te klein was en of ik ergens achteraf woon. Nee dus.Weer een mail gestuurd en hierop het antwoord dat ze geen pakjes konden blijven sturen en ik nog maar even af moest wachten en anders de samenwerking maar moesten stoppen. Ik vraag me af welke samenwerking. Ik heb nog niets gedaan en voor mij hoeft het nu ook niet meer.
Groetjes Eve

11 opmerkingen:

 1. Ik kan me indenken dat je nu ook zoiets hebt van laat maar zitten!
  Het is graag of helemaal niet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat jammer Eve!! Geen idee wat je hier nu weer van moet denken en of het aan post NL ligt of niet maar leuk is idd anders!

  Liefs, Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Eve,

  Inderdaad heel jammer dat het zo loopt...maar wel vreemd dat het pakketje niet aankomt..
  Misschien komt het nog...

  Liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Al zou het dan aan de post liggen dan hoeven ze bij Studio Light nog niet zo bot te reageren.....alsof jij er wat aan kan doen! Is ook niet zo handig om in deze tijden van crisis en slechte economie zo met je klanten om te gaan en deze negatieve publiciteit te krijgen....niet zo slim! En hun gemis..........dan maar niet!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je verheug je toch op zo'n pakje.Je geeft je niet voor niets op.Niet zo commercieel gedacht van deze firma....En ze missen zo een kei van een gast designer!!!
  Hun pech hoor!
  En Eve denk maar...komt goed schatje.....

  Groetjes Cis

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou zeg lezen kijken ze bij Studio light geen t,v van de week werd nog gezegd dat er zoveel pakjes niet aankomen bij de mensen. Jammer voor je Eve, maar wie weet komt het pakje nog.
  lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou Eve, ik begrijp je helemaal. op deze manier zou ik er ook geen zin in hebben. Mochten ze de samenwerking staken, dan komt er vast wel weer iets anders op je pad hoor! Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nou Eve, ik heb 1,5 jaar voor Studiolight kaarten in elkaar gezet/ontworpen voor hun 3D extra boeken. Van de ene op de andere dag werd hiermee gestopt en of ik wel beschikbaar wilde blijven voor andere uitgaves - nooit meer iets gehoord. Ik zou zeggen wacht af tot er iets anders op je pad komt. Groetjes, Helen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wacht maar rustig af Eve wie weet wat er nog op je pad komt ,maar ze hadden niet zo bot hoeven te reageren ik wacht ook al op een pakketje dat ik gewonnen heb is ook nog niet binnen ,ik geloof dat het bij de post ook niet zo snel gaat.
  groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wel heel toevallig dat ze het 2 keer opsturen en niet aankomt, ehhhhh dat klopt volgens mij niet .... niet leuk dit want je wilt je graag opgeven maar daar geven ze je op deze manier niet echt de kans voor .... maar wie weet komt het nog.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vraag me dan direct af of ik met zulke mensen wel in zee wil gaan :-(, ik zou me maar bedenken en op een andere kans wachten.

  Gr Hannie

  BeantwoordenVerwijderen